Nieuwe T Roc

Nieuwe auto

Ik wil een nieuwe auto aanschaffen

Arrow down Lees verder

Vind hier jouw nieuwe Volkswagen

 

Bekijk hieronder ons complete aanbod van verschillende Volkswagen modellen. Per model kun je zelfs jouw eigen Volkswagen geheel naar wens samenstellen, of direct onze voorraadmodellen bekijken.

Daarnaast heeft TB Volkswagen altijd interessante demonstratie auto's. Deze auto's zijn veelal extra aantrekkelijk geprijsd en voorzien van alle zekerheden van een nieuwe Volkswagen. Deze demonstratie auto's worden ook ingezet voor bijvoorbeeld proefritten en zijn daarom niet altijd op de vestiging aanwezig.

Onze tip: Bel 076-8000000, WhatsApp 06- 29535279 of neem direct contact op met een van onze verkopers voor beschikbaarheid. Dan zorgen wij ervoor dat deze auto op het juiste moment voor je klaarstaat.

7 dagen per week geopend

 

Wij, team TB Volkswagen Breda, staan 7 dagen per week voor je klaar. Maandag t/m woensdag en op vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur. Donderdag van 08:00 - 20:00 uur, op zaterdag van 09:00 - 17:00 uur en zelfs iedere zondag van 11:00 - 17:00 uur

Kies hieronder het model van jouw voorkeur en ontdek direct welke mogelijkheden er zijn!

-

Een auto uit 2018?

Voor de prijs uit 2017!

Een splinternieuwe auto rijden uit 2018 voor de prijs van een auto uit het jaar 2017? Dat kan nu bij TB!  

Profiteer nu op diverse voorraadmodellen van heel veel extra voordeel. Op o.a. de Tiguan, nieuwe Polo, Golf en T-Roc.  Ofwel allemaal ontzettend populaire modellen! Wacht daarom niet te lang, want OP = OP! 

Arrow Benieuwd?
TB Private lease

Private lease

dé trend van dit moment

Private lease is enorm populair op dit moment. En dat is natuurlijk niet zomaar! Steeds meer mensen ontdekken het gemak van private lease en rijden onbezorgd in een gloednieuwe auto, zonder daarvoor het spaargeld in te moeten zetten. Dat is interessant!

Selecteer hieronder jouw ideale Volkswagen en ontdek direct de private lease tarieven van dat model. Of klik hieronder en lees meer over hoe private lease werkt. 

Arrow Meer over private lease

Kies hier jouw ideale auto

Informatief

We gebruiken cookies om de website nog beter te maken. Door de website te blijven gebruiken, ga je hiermee akkoord.