Caddy Combi header

Volkswagen Caddy Combi

Groots van binnen en buiten

Arrow down Lees verder

Super praktische privébestelwagen, ruim, hoog. Verrassend comfortabel. Dankzij de enorme ruimte en z'n praktische deuren is de Caddy Combi op alles voorbereid. De ene dag is het een riante passagierswagen. De ander een grote-hobby-wagen. Of soms een gooi-de-fiets-maar-achterin-wagen. En dan weer een neem-gewoon-alles-mee-op-vakantie-wagen. Extra veel ruimte nodig? Ga voor de Caddy Combi Maxi.

Zelf ervaren hoe het is om in een Caddy Combi (Maxi) te rijden?
Vraag vandaag nog je proefrit aan.

Proefrit aanvragen

Waar vind je ons?

Je vindt onze showroom aan de Konijnenberg 3 in Breda, aan de Vlierwerf 10 in Roosendaal of op de Steenspil 40 in Halsteren. Kom gerust langs voor een heerlijke kop koffie en passend advies. We heten je van harte welkom!

Maak kennis met ons team

Interesse?

Heb je interesse in een Volkswagen Caddy Combi (Maxi) ? Of wil je meer weten over de aanschaf van een Caddy Combi (Maxi) ? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op of neem direct contact op met één van onze adviseurs

Bekijk ook onze  actiepagina om te ontdekken of er interessante acties zijn die de aanschaf van een nieuwe Volkswagen Caddy Combi (Maxi) nog aantrekkelijker maakt.

Naam
Wij vragen een correct telefoonnummer voor aanvullende vragen.
Hoe mogen wij contact met je opnemen?
Waarom vragen wij deze gegevens?
  • Juist (mobiele) telefoonnummer voor aanvullende vragen
  • Correct email adres om te communiceren
Klik hier voor meer informatie over het privacy beleid en de algemene voorwaarden.