up!

Volkswagen Up!

Time’s up!: kleinste Volkswagen alleen nog uit voorraad leverbaar

Arrow down Lees verder

Na een carrière van ruim twaalf jaar verdwijnt de Volkswagen up! uit de prijslijsten. De kleinste Volkswagen is nu alleen nog uit voorraad leverbaar. 

 

Een uniek compacte auto met grootse ideeën, dat is de Volkswagen Up!. Een kleine auto, maar toch één ban de ruimste in zijn klasse. Dankzij de speciaal ontworpen driecilinder motor beschikt de Up! over plaats voor vier volwassenen en hun toebehoren. En dan is er ook nog de connectiviteit met je smartphone, wat ervoor zorgt dat je altijd connected bent.

Bekijk de actuele voorraad

Waar vind je ons?

Je vindt onze showroom aan de Konijnenberg 3 in Breda, aan de Vlierwerf 10 in Roosendaal of op de Steenspil 40 in Halsteren. Kom gerust langs voor een heerlijke kop koffie en passend advies. We heten je van harte welkom!

Maak kennis met ons team

Interesse?

Heb je interesse in een Volkswagen Up! ? Of wil je meer weten over de aanschaf van een Up! ? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op of neem direct contact op met één van onze adviseurs

Bekijk ook onze  actiepagina om te ontdekken of er interessante acties zijn die de aanschaf van een nieuwe Volkswagen Up! nog aantrekkelijker maakt.

Naam
Wij vragen een correct telefoonnummer voor aanvullende vragen.
Hoe mogen wij contact met je opnemen?
Waarom vragen wij deze gegevens?
  • Juist (mobiele) telefoonnummer voor aanvullende vragen
  • Correct email adres om te communiceren
Klik hier voor meer informatie over het privacy beleid en de algemene voorwaarden.