Zekerheden

Onze 10 beloftes

Arrow down Lees verder

Maak kennis met onze trouwe beloftes van TB Volkswagen.

 1. Altijd vooraf een prijsopgave
  Een heldere en zorgvuldige werkwijze daar kun je van op aan. Wij stemmen altijd op voorhand af wat de kosten zijn. De factuur is daardoor nooit hoger dan is afgesproken. Mocht dit onverhoopt wel zo zijn, dan zijn de kosten boven het afgesproken bedrag voor onze rekening.
   
 2. Onze verkopers staan voor je klaar. 
  Wij komen ook graag naar jou toe, waar en wanneer het je schikt.
   
 3. Een afspraak staat, altijd!
  Mobiliteit is belangrijk voor je. Logisch! Wanneer wij een tijdstip afspreken wanneer jouw auto weer 100% in orde is dan kun je daar van op aan. Zo niet; dan krijg je gratis vervangend vervoer! Uiteraard wel op basis van beschikbaarheid.
   
 4. Altijd gratis APK
  Voor jou als klant is APK altijd gratis, ook wanneer je dit niet gelijktijdig laat uitvoeren met het onderhoud. Spelregel: laatste groot onderhoud bij TB.
   
 5. Regulier onderhoud altijd in 1x goed
  Onderhouden is overhouden, daarom moet dit altijd in één keer goed zijn! Is dit onverhoopt niet het geval dan zijn de herstelwerkzaamheden kosteloos en kun je rekenen op gratis vervangend vervoer. Moet je voor reparatie toch terugkomen, dan ontvang je direct € 15,- korting bij de volgende onderhoudsbeurt.
   
 6. Aangename wachtruimten
  We maken het je makkelijk met heerlijke koffie, gratis snel internet (wifi) en leuke tijdschriften. Wil je graag deze tijd benutten om te werken? Ook dat is geen probleem in onze Business Lounge. Alle faciliteiten om te werken zijn aanwezig.
   
 7. 2 jaar garantie op alle vervangen onderdelen 
  Heb je binnen twee jaar een mankement aan een onderdeel wat wij hebben vervangen? Bewaar de factuur goed en wij repareren of vervangen het uiteraard gratis voor je. Slijtagedelen uitgezonderd. Door TB aangeboden garanties zijn in sommige gevallen aanvullend maar sluiten wettelijke garanties nooit uit.
   
 8. Altijd bij onderhoud je auto gewassen
  Bij een longlife beurt wassen wij altijd je auto, of je ontvangt een wasbon.
   
 9. Express Service, klaar terwijl je wacht!
  Voor het vervangen van banden, ruitenwissers of lampjes hoef je bij ons geen afspraak te maken. Dus binnenrijden en wij gaan aan de slag.
   
 10. Overnight onderhoud
  Bij regulier onderhoud zonder bijzonderheden: auto voor 16.00 uur gebracht, volgende ochtend om 08.00 uur klaar.

Heb je vragen over onze Tien Beloftes? Bel 076 8 000 000 of mail naar info@tb.nl.