Touran headerfoto

Volkswagen Touran

Een gezin is hard werken. Geniet ervan

Arrow down Lees verder

De Volkswagen Touran, een multifunctionele familieauto. Met zijn ruimte en hoge zit biedt dit model ruimte tot wel vijf of zeven personen. Met een comfortabele zit voor de bestuurder en de riante beenruimte voor al deze passagiers is de Touran de perfecte familiewagen. Zijn smartphone-integratie, wifi en airco zorgen ervoor dat er voor iedereen wat wils aanwezig is. Ook prettig om te weten, de Touran is de veiligste in zijn klasse.

Zelf ervaren hoe het is om in een Touran te rijden?
Vraag vandaag nog je proefrit aan.

Proefrit aanvragen

Waar vind je ons?

Je vindt onze showroom aan de Konijnenberg 3 in Breda, aan de Vlierwerf 10 in Roosendaal of op de Steenspil 40 in Halsteren. Kom gerust langs voor een heerlijke kop koffie en passend advies. We heten je van harte welkom!

Maak kennis met ons team

Interesse?

Heb je interesse in een Volkswagen Touran ? Of wil je meer weten over de aanschaf van een Touran ? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op of neem direct contact op met één van onze adviseurs

Bekijk ook onze  actiepagina om te ontdekken of er interessante acties zijn die de aanschaf van een nieuwe Volkswagen Touran nog aantrekkelijker maakt.

Naam
Wij vragen een correct telefoonnummer voor aanvullende vragen.
Hoe mogen wij contact met je opnemen?
Waarom vragen wij deze gegevens?
  • Juist (mobiele) telefoonnummer voor aanvullende vragen
  • Correct email adres om te communiceren
Klik hier voor meer informatie over het privacy beleid en de algemene voorwaarden.