Tiguan Allspace headerfoto

Volkswagen Tiguan Allspace

verrassend innovatief

Arrow down Lees verder

De Tiguan Allspace biedt een zee aan ruimte en een wereld aan mogelijkheden. Zowel On-road, off-road én online. Met de laatste state-of-the-art technologie, gestroomlijnd design en ultiem comfort.

De Volkswagen Tiguan Allspace is een absoluut ruimtewonder. Vergeleken met de reguliere Tiguan is hij ruim 21 cm langer en ook de wielbasis is aanzienlijk groter: 2,79 m in plaats van 2,68 m. Dat betekent een ongekend ruimteaanbod voor zowel interieur als bagage. Passagiers achterin hebben ruim 5 cm meer beenruimte dan in de reguliere Tiguan. Afhankelijk van de stand van de verschuifbare tweede zitrij heeft de bagageruimte een inhoud tot maar liefst 700 liter. Met neergeklapte achterbank is zelfs een maximaal volume van 1.775 liter beschikbaar.

Zevenzitter
Optioneel is de Tiguan Allspace ook leverbaar met een derde zitrij. Dat maakt hem tot een echte 5+2-zitter. Twee Tiguans Allspace zijn voldoende om een compleet voetbalelftal, inclusief reserves te vervoeren. Tegelijkertijd is er in 7-zits opstelling ook nog een bagageruimte van 230 liter beschikbaar.

Zelf ervaren hoe het is om in een Tiguan Allspace te rijden?
Vraag vandaag nog je proefrit aan.

Proefrit aanvragen

Interesse?

Heb je interesse in een Volkswagen Tiguan Allspace ? Of wil je meer weten over de aanschaf van een Tiguan Allspace ? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op of neem direct contact op met één van onze adviseurs

Bekijk ook onze  actiepagina om te ontdekken of er interessante acties zijn die de aanschaf van een nieuwe Volkswagen Tiguan Allspace nog aantrekkelijker maakt.

Naam
Hoe mogen wij contact met je opnemen?
Klik hier voor meer informatie over het privacy beleid en de algemene voorwaarden.