Tiguan Allspace headerfoto

Volkswagen Tiguan Allspace

verrassend innovatief

Arrow down Lees verder

Plaats voor zeven!

 

De Tiguan Allspace biedt een zee aan ruimte en een wereld aan mogelijkheden. On-road, off-road én online. Met state-of-the-art technologie, gestroomlijnd design en ultiem comfort.

De Volkswagen Tiguan Allspace is een absoluut ruimtewonder. Vergeleken met de reguliere Tiguan is hij ruim 21 cm langer en ook de wielbasis is aanzienlijk groter: 2,79 m in plaats van 2,68 m. Dat betekent een ongekend ruimteaanbod voor zowel interieur als bagage. Passagiers achterin hebben ruim 5 cm meer beenruimte dan in de reguliere Tiguan. Afhankelijk van de stand van de verschuifbare tweede zitrij heeft de bagageruimte een inhoud tot maar liefst 700 liter. Met neergeklapte achterbank is zelfs een maximaal volume van 1.775 liter beschikbaar.

Zevenzitter
Optioneel is de Tiguan Allspace ook leverbaar met een derde zitrij. Dat maakt hem tot een echte 5+2-zitter. Twee Tiguans Allspace zijn voldoende om een compleet voetbalelftal, inclusief reserves te vervoeren. Tegelijkertijd is er in 7-zits opstelling ook nog een bagageruimte van 230 liter beschikbaar.

TB Tiguan Allspace
TB Tiguan Allspace
TB Tiguan Allspace

Tiguan Allspace nu in de showroom

 

De nieuwe, extreem ruime, Tiguan Allspace is vanaf nu te bestellen en te bewonderen in onze showroom. Ben jij benieuwd hoe deze Allspace eruit ziet, voelt en rijdt? 

Neem direct contact met ons op via 076-8000000 of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Interesse in de Tiguan Allspace?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Naam
Hoe mogen wij contact met je opnemen?
Klik hier voor meer informatie over het privacy beleid en de algemene voorwaarden.