Van Tilburg-Bastianen

Private lease

Hoe werkt Private Lease?

Arrow down Lees verder

Private lease, dé trend van dit moment

 

Private lease, je hoort het momenteel op de radio, je ziet het op TV en ongetwijfeld ben je ermee bekend via je vrienden of familie. Private lease is enorm populair op dit moment. En dat is natuurlijk niet zomaar! Steeds meer mensen ontdekken het gemak van private lease en rijden onbezorgd in een gloednieuwe auto, zonder daarvoor het spaargeld in te moeten zetten. Dat is interessant!

Met Private Lease rijd je altijd in een nieuwe, zuinig auto naar wens. Elke dag ben je verzekerd van enorm veel gemak, voor een scherp all-in vast maandbedrag. Alle kosten en dus zorgen nemen wij 100% voor je uit handen: afschrijving, rente, afleverkosten, verzekering, wegenbelasting, reparaties, onderhoud, vervanging van banden, schadeherstel, glasreparatie, (inter)nationale pech onderweg-hulpdienst en BTW. Natuurlijk betaal je zelf wel je brandstof, boetes, tol, wasbeurten en je eigen risico-deel bij niet te verhalen schade. Na je contractperiode kun je je auto eenvoudig weer inleveren.

Na afloop van je contract weer onbezorgd in een gloednieuwe auto verder rijden? Dat kan natuurlijk en is super snel geregeld!

-

Waarom privé leasen?

Ultieme vrijheid

Private lease betekent: onbezorgd in een gloednieuwe auto rijden voor een vast maandbedrag, gedurende een voor jou ideale periode. De auto blijft eigendom van je leasemaatschappij. Als particulier loop je 0% risico en hoef je geen grote investering te doen. Behalve af en toe tanken is er niets om je druk over te maken. Je houdt dus budget over voor andere leuke dingen en profiteert van véél voordelen. Dát is pas vrijheid. 

VW Up

Hoe werkt het?

De keuze is aan jou

Bij een private lease abonnement stem je het abonnement af op je wensen en behoeften. Je bepaalt vooraf hoeveel kilometers je per jaar rijdt, hoelang de contractduur is (variërend van 24 tot 60 maanden) en natuurlijk welk merk, model, type en welke accessoires je wilt. Afhankelijk van jouw wensen wordt een maandbedrag berekend. Voor alle kilometers die je méér rijdt, betaal je een meerprijs per kilometer. Voor schade die je zelf veroorzaakt, heb je een eigen risico. De hoogte van dit eigen risico kun je ook zelf bepalen.

golf

Wat kost het?

Een vast tarief per maand

Zorgeloos in een nieuwe auto rijden voor één vast bedrag per maand. Dat is niet alleen ideaal en overzichtelijk, maar ook nog eens enorm voordelig. Benieuwd wat de maandelijkse kosten zijn van jouw favoriete Volkswagen? Ontdek hier de private lease tarieven van dit moment.

Arrow Naar de tarieven

Wat als je financiële situatie verandert?

Vanaf 1 januari 2017 kunnen nieuwe private-leaseklanten de overeenkomst kosteloos beëindigen als door inkomensachteruitgang het leasetarief niet langer betaald kan worden.

Voorwaarden kosteloos vroegtijdig opzeggen:

  • Werkloosheid buiten de schuld van de klant
  • Arbeidsongeschiktheid van 80% of hoger
  • Echtscheiding of ontbinding van geregistreerd partnerschap
  • Overlijden van de eerste contractant

Let op: De overeenkomst moet binnen drie maanden, na ingang van een van de bovengenoemde oorzaken opgezegd zijn.

Bij kosteloos vroegtijdig beëindigen blijven de volgende voorwaarden wel gelden:

  • Verrekenen van meerkilometers
  • In rekening brengen van eigenrisicobedragen voor inleverschaden

Wil je meer weten over de dienstverlening en werkwijze van Pon Financial Services? Lees hier meer details in de dienstenwijzer Financiering en Verzekering.

Wil je meer informatie over private lease of wil je weten of dit voor jou een optie is? Neem gerust contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of kijk op onze FAQ waar je de meest gestelde vragen terug kunt vinden. Bellen kan natuurlijk ook via 076-8000000

Hoe mogen wij contact met je opnemen?
Informatief

We gebruiken cookies om de website nog beter te maken. Door de website te blijven gebruiken, ga je hiermee akkoord.