infotainment

Sander van den Brink

Volkswagen pakt uit met 4 jaar garantie, nieuw infotainment en DAB+

Arrow down Lees verder
  • 4 jaar garantie en mobiliteitsservice voor alle benzine- en dieselmodellen
  • Nieuwe generatie infotainmentsystemen met We Connect én gratis proefabonnement op We Connect Plus
  • DAB+ nu standaard op alle Volkswagens

Volkswagen gaat het nieuwe modeljaar in met belangrijke updates. Zo krijgen alle nieuwe benzine- en dieselmodellen nu standaard vier jaar* garantie en uitgebreide mobiliteitsservice mee. Ander belangrijk nieuws is de nieuwe generatie infotainmentsystemen met nog meer features, waaronder We Connect. Daarnaast is vanaf nu DAB+ standaard op het hele gamma, van up! tot Touareg.

Het nieuwe modeljaar brengt bij Volkswagen niet alleen nieuwe infotainmentsystemen en DAB+ audio, maar ook extra zekerheden en services. Voor alle modellen op benzine of diesel, van de up! tot de Touareg, verdubbelt het merk de garantieperiode naar 48 maanden* (of maximaal 100.000 kilometer). De extra zekerheid van vier jaar garantie* komt niet alleen: ook de uitgebreide mobiliteitsservice in heel Europa is nu vier jaar lang inbegrepen. 

DAB+ standaard op alle Volkswagens

Een groot aantal Volkswagens was al standaard voorzien van DAB+. Dit geldt nu voor de gehele line-up. DAB+ biedt veel voordelen ten opzichte van de traditionele FM-radio’s. Zo is er keuze uit meer stations, die vervolgens makkelijker te vinden zijn. De digitale geluidskwaliteit van DAB+ is veel beter dan die van de traditionele FM-ontvangers.

we connect plus

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* De standaard 2 jaar fabrieksgarantie wordt verlengd door Volkswagen Nederland en is overdraagbaar naar een nieuwe eigenaar. Slijtage delen zoals remmen, banden, ruitenwissers vallen buiten de garantie. De verlengde garantie is geldig zolang onderhoud plaatsvindt volgens fabrieksvoorschrift. De gratis mobiliteitsgarantie is geldig zolang er onderhoud wordt uitgevoerd bij een erkende Volkswagen-servicepartner.

Meer informatie over alle VW updates?

Laat uw gegevens achter middels onderstaand formulier en wij nemen contact met u op. 

Naam
Wij vragen een correct telefoonnummer voor aanvullende vragen.
Hoe mogen wij contact met je opnemen?
Waarom vragen wij deze gegevens?
  • Juist (mobiele) telefoonnummer voor aanvullende vragen
  • Correct email adres om te communiceren
Klik hier voor meer informatie over het privacy beleid en de algemene voorwaarden.
Sander van den Brink

Sander van den Brink

Verkoopadviseur