Volkswagen ID.3 breidt uit

Volkswagen ID.3 breidt uit met kleiner (45 kWh) accupakket

Arrow down Lees verder
  • 45 kWh ‘Pure’ accupakket met 351 km** actieradius (WLTP), vanaf € 32.190*
  • Beschikbaar voor ID.3, ID.3 City en ID.3 Style
  • ID.3 met 58 kWh ‘Pro’ accupakket en 425 km** range naast Life en Business nu ook als Tech en Max 
  • Voor iedere klant een ID.3 dankzij zeven voorgespecificeerde uitvoeringen

Volkswagen breidt het succesvolle ID.3-gamma verder uit met een nieuw 45 kWh ‘Pure’ accupakket en nieuwe uitvoeringen. Voortaan biedt de ID.3 keuze uit zeven voorgespecificeerde uitvoeringen, twee accupakketten, drie motorvermogens en verschillende in- en exterieurpakketten. Daarmee is er nu voor iedere klant een ID.3. Dankzij het uitgebreide, vernieuwde gamma is de elektrisch aangedreven Volkswagen ID.3 er nu al vanaf € 32.190*.

 

De ID.3 met het 45 kWh ‘Pure’ accupakket (maximale actieradius 351 km**) is altijd gekoppeld aan een 110 kW/150 pk sterke elektromotor. Met die combinatie biedt Volkswagen bij uitstek een oplossing voor een grote groep klanten voor wie een range van 350 kilometer ruimschoots volstaat. Deze ID.3-uitvoering is geheel nieuw en vormt voorlopig de basis van het vernieuwde gamma. Later dit jaar introduceert Volkswagen namelijk nog een variant met een lager vermogen. 

De nieuwe ID.3 basisversie die Volkswagen nu introduceert, is er vanaf € 32.190*. Zijn uitrusting is zeer compleet met onder meer Lane Assist, Adaptive Cruise Control, parkeersensoren vóór en achter, LED-koplampen, automatische airconditioning (Climatronic), navigatie ‘Discover Pro’ inclusief streaming & internet, een groot (25,4 cm) kleurentouchscreen en draadloze ‘App Connect’. De ID.3 City is nog completer – met standaard onder meer de 100 kW laadmogelijkheid, het Comfort Pakket en het Multimedia Pakket – terwijl de ID.3 Style de meest luxe variant met het 45 kWh accupakket is. 

 

Plan hier je proefrit in

 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

*) Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.

**) Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

Wil je meer informatie over de ID.3?

Onze adviseurs Mark Schouwenaars en Dennis Veeke weten er alles vanaf. Ze beantwoorden graag al je vragen via:

Mark Schouwenaars:
📱 06 29535279
✉ m.schouwenaars@tb.nl

Dennis Veeke:
📱 06 29535343
✉ d.veeke@tb.nl

Of laat je gegevens achter middels onderstaand formulier en we nemen z.s.m. contact met je op. 

Klik hier voor meer informatie over het privacy beleid en de algemene voorwaarden.