TB Autoverhuur

Menno de Koning

Shortlease bij TB

Arrow down Lees verder

SHORTLEASE BIJ TB AUTOVERHUUR!

 

Wil je een auto leasen voor korte periode? Bijvoorbeeld als voorloper van een nieuwe auto, of als leaseauto voor een tijdelijke medewerker of extra mobiele capaciteit voor een project, kies dan voor shortlease!

Waarom Shortlease?

Wanneer je kiest voor Shortlease kan je binnen 24 uur rijden en heb je de keuze uit een ruim assortiment aan huurauto's bij TB autoverhuur. We hebben voor ieder wat wils! Van een voordelige Up! tot een geavanceerde Tiguan. 

Je least deze korte periode voor een vast, aantrekkelijk bedrag per maand waarmee je veel voordeliger uit bent dan wanneer je kiest voor dezelfde periode een auto huren. De uiteindelijke leaseprijs per maand is afhankelijk van de gewenste periode en kilometrage. 

Interesse?

Heb je interesse in shortlease? Of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op via 076-8000000 of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. 

Naam
Hoe mogen wij contact met je opnemen?
Klik hier voor meer informatie over het privacy beleid en de algemene voorwaarden.

* Deze leasetarieven zijn exclusief BTW en gebaseerd op een periode van 1 maand, 100 km vrij per dag. Vraag naar de voorwaarden.

Menno de Koning

Menno de Koning

Adviseur Fleetsales