Volkswagen ID 3

Thom de Weerd

Reserveer hier jouw Volkswagen ID.3

Arrow down Lees verder

Be the first.

 

Maak jij als één van de eersten de stap naar de ID.3 1ST? Ondanks dat we nog niet alle unieke eigenschappen van deze volledig elektrische Volkswagen kennen, heb je nu al de kans om hem te reserveren. Zo ben je er zeker van dat je een plek in het productieproces bemachtigt. Wil je de auto zakelijk of private leasen? Dat kan! Als zakelijk rijder betaal je slechts 4% bijtelling*. Maar wees snel: de ID.3 1ST is beperkt beschikbaar.

Reserveer nu

3 redenen om nu te reserveren.

 

1. Je rijdt als eerste in de ID.3 1ST. 
Als je nu reserveert, heb je één van de eerste plekken in het productieproces te pakken.

2. Je ontvangt de unieke eerste editie. 
De eerste editie wordt uitgerust met unieke badges en features. Dan rijd je niet alleen in de eerste, maar ook in een wel heel speciale ID.3.

3. Zakelijke rijder? Dan betaal je slechts 4% bijtelling*. 
Tot en met 2020 geldt het lage bijtellingstarief van 4% bijtelling* voor elektrische auto’s.

Reserveer direct jouw ID.3 1st

Meer weten?

Wil je meer weten over het reserveren van de nieuwe Volkswagen ID.3? Neem direct contact met ons op via 076 – 2050944 of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Je kunt ook eenvoudig een WhatsApp berichtje sturen naar 06 - 55 72 54 28. Wij zijn van maandag t/m vrijdag tot 21.30 uur per WhatsApp te bereiken.

Naam
Hoe mogen wij contact met je opnemen?
Klik hier voor meer informatie over het privacy beleid en de algemene voorwaarden.
Thom de Weerd

Thom de Weerd

Verkoopadviseur

Oprecht, eerlijk en ongedwongen advies is hetgeen waar langdurige relaties op gebouwd zijn. Daarom staat mijn deur ook na aanschaf van uw auto altijd voor u open! Of u nu zoekt naar een nieuwe of jong gebruikte auto, ik kijk naar datgene wat het beste past binnen uw wensen.

Ik heet u dan ook graag van harte welkom bij ons in de showroom.