T-Roc Cabrio

Robbin Beune

Nieuwe T-Roc Cabrio

Arrow down Lees verder

Het dak gaat eraf!

Het dak gaat eraf bij Volkswagen met de eerste compacte cross-over cabrio ter wereld. De T-Roc Cabrio combineert de geliefde kenmerken van een SUV met al het goede van open rijden. In het voorjaar van 2020 wordt de T-Roc Cabrio bij ons in de showroom verwacht. 

Grenzen worden verlegt met de T-Roc Cabrio. Door zijn unieke eigenschappen van zowel een SUV als een cabriolet is het auto waar je in gezien wilt worden. Zo biedt hij niet alleen een maximale openlucht-ervaring, maar ook het stoere design, de hoge zitpositie en het gebruiksgemak van de T-Roc, één van de meest succesvolle SUV’s in zijn segment.

Style of R-Line

De nieuwe cabriolet van Volkswagen wordt leverbaar als luxe Style of extra sportieve R-Line. De Style combineert een rijke uitrusting met een groot aantal mogelijkheden om het in- en exterieur van de auto geheel naar eigen smaak te personaliseren. De R-Line is gebaseerd op de Style en heeft niet alleen sportieve R-Line looks maar ook een sportief R-Line interieur. Hij is daarnaast voorzien van een sportief afgestemd onderstel en progressieve besturing. Echte eyecatchers zijn de speciale R-Line sportstoelen met geïntegreerde hoofdsteunen. 

Twee keer TSI

De T-Roc Cabrio komt met twee verschillende TSI-benzinemotoren, variërend van de 85kW/115pk sterke 1.0 TSI met een handgeschakelde zesbak tot de 110kW/150 pk sterke 1.5 TSI met zeventraps DSG-automaat.

De nieuwe T-Roc Cabrio viert zijn wereldpremière tijdens de IAA Motorshow in Frankfurt in september en arriveert in het voorjaar van 2020 in Nederland. De prijzen en specificaties worden in aanloop naar de introductie bekend gemaakt.

T-Roc Cabrio

Interesse?

Heb je interesse in de nieuwe T-Roc Cabrio of wil je graag meer weten? Neem direct contact met ons op via 076 – 2050944 of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Je kunt ook eenvoudig een WhatsApp berichtje sturen naar 06 - 55 72 54 28. Wij zijn van maandag t/m vrijdag tot 21.30 uur per WhatsApp te bereiken.

Naam
Hoe mogen wij contact met je opnemen?
Klik hier voor meer informatie over het privacy beleid en de algemene voorwaarden.