Golf 8 GTI

Kevin Trilsbeek

Nieuwe Golf GTI: nu leverbaar !

Arrow down Lees verder
  • In 45 jaar uitgegroeid tot een icoon
  • Volop rijplezier: 2.0 TSI met 180 kW/245 pk inclusief mechanisch sperdifferentieel
  • Complete, sportieve én digitale standaarduitrusting

Volkswagen start met de levering van de nieuwe Golf GTI. De sportieveling is er vanaf € 48.335*. De nieuwe GTI draagt zijn iconische naam met ere: hij heeft wederom een geheel eigen look en maakt de belofte van sportiviteit waar met een 180 kW/245 pk sterke 2.0 TSI en een onderstel met progressive steering en een mechanisch sperdifferentieel. Bovendien is hij digitaler en meer connected dan ooit.

De aanduiding GTI staat al 45 jaar lang synoniem voor sportiviteit. De nieuwste Golf GTI heeft klassieke designdetails zoals rode afwerkingsaccenten en sportstoelen met ruitbekleding. Dit combineert hij met nieuwe elementen als (optionele) X-vormige mistlampen vóór en een startknop die bij het starten van de motor rood pulseert. 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

*) Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.

Meer informatie over de Golf 8 GTI?

Laat je gegevens achter middels onderstaand formulier en wij nemen contact met u op. 

Klik hier voor meer informatie over het privacy beleid en de algemene voorwaarden.
Kevin Trilsbeek

Kevin Trilsbeek

Verkoopadviseur