Volkswagen up!

Tim Ebbinge

Move up nu €199 p/m

Arrow down Lees verder

PRIVATE LEASE ACTIE:
Move Up! nu slechts €199,- per maand!

Standaard op de Move Up!

 • Smartphone integratie 'maps + more dock' 
  Door middel van een houder op het dashboard kan een smartphone aangesloten worden en via de 'Maps + More'-app kan er gebruik gemaakt worden van onder andere offline navigatie en de Think Blue trainer.
 • Bandencontrole (Tire Leak indicator)
  De Tire Leak Indicator controleert met sensoren continu de spanning van de banden. Is de spanning te laag, dan klinkt er een waarschuwingssignaal. Zo weet je precies wanneer je de banden van extra lucht moet voorzien.
 • Boordcomputer plus
  De Boordcomputer ‘Plus’ informeert je onder andere over het actuele en gemiddelde verbruik van uw auto, de afgelegde afstand en de actuele en gemiddelde snelheid.
 • Licht- en regensensor 
  De auto herkent via sensoren regenval en duisternis en activeert automatisch de ruitenwissers en verlichting. Ook regelt het de snelheid van de ruitenwissers.
 • Noodremsysteem voor stadsverkeer 
  City Emergency Braking assisteert de bestuurder bij snelheden van 5 tot 30 km/h. Het kan bij een dreigende botsing automatisch remmen en een ongeluk voorkomen of de gevolgen ervan verminderen.
 • 4-deurs uitvoering 
  De kleine Move up! wordt standaard groot geleverd als vierdeursuitvoering, waardoor je gemakkelijk geniet van veel ruimte en mobiliteit

Interesse?

Wil jij deze spectaculaire actie niet aan je laten voorbijgaan? Neem direct contact met ons op via 088-6077190 of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

Naam
Hoe mogen wij contact met je opnemen?
Klik hier voor meer informatie over het privacy beleid en de algemene voorwaarden.
Tim Ebbinge

Tim Ebbinge

Verkoopadviseur

Met een passie voor auto’s en altijd in voor een open gesprek, zie ik u graag bij ons in de showroom zodat wij onder het genot van een kop koffie uw mobiliteitsbehoeften kunnen bespreken.