KNVB en Volkswagen verduurzamen

KNVB en Volkswagen verduurzamen ‘voetbalverkeer’ met nieuwe samenwerking

Arrow down Lees verder
  • Volkswagen wordt Duurzame mobiliteitspartner KNVB en Trotse supporter van alle Oranjefans
  • KNVB vernieuwt wagenpark met volledig elektrische Volkswagens ID.3
  • Beide partijen streven naar lagere CO2-uitstoot ‘voetbalverkeer’

De KNVB en Volkswagen zijn een nieuwe samenwerking aangegaan tot in elk geval eind 2023. Volkswagen wordt samen met zustermerk Volkswagen Bedrijfswagens de Duurzame mobiliteitspartner van de Nederlandse voetbalbond en bovendien Trotse supporter van alle Oranjefans. Volkswagen en de KNVB streven beide naar een CO2-neutrale toekomst en bundelen de krachten om onder meer het vervoer van sporters en supporters rondom voetbalwedstrijden milieuvriendelijker in te vullen.

Volkswagen en de KNVB werkten al eerder - van 2014 tot 2017 - nauw samen, en starten nu een nieuw partnership van tenminste drie jaar, met de intentie om daarna voor onbepaalde tijd met elkaar verder te bouwen aan de doelstellingen. Als onderdeel van de samenwerking gaat de KNVB zijn wagenpark verduurzamen met elektrisch aangedreven, geheel emissievrije Volkswagens. Een groot deel van de KNVB-medewerkers stapt de komende jaren in de 100% elektrische Volkswagen ID.3 en ook de directie van de voetbalbond krijgt Volkswagens tot haar beschikking.

Wil je zelf in een ID.3 gaan rijden? 

Bekijk onze volledige voorraad

Daarnaast presenteren we met trots samen met de KNVB de selectie van het Nederlands elftal voor de WK-kwalificatiewedstrijden op 24, 27 en 30 maart. Bekijk de selectie in onderstaande video. 

Wil je meer informatie?

Laat via onderstaand formulier je gegevens achter en wij nemen contact met je op!

Klik hier voor meer informatie over het privacy beleid en de algemene voorwaarden.