Wintercheck

Sander van den Brink

Helemaal klaar voor de winter

Arrow down Lees verder

Ga voorbereid de weg op

Ook in de winter willen we dat je volop van je Volkswagen kunt genieten. Geen onverwachte verrassingen - dat houdt je hoofd koel en je auto warm. Wij helpen je met tips, checklists en  accessoires voor jouw Volkswagen. Een wintercheck plan je bij TB Volkswagen al in voor slechts € 20,-.
Daarbij krijg je nu tot wel € 300,- korting op lichtmetalen Volkswagen wintervelgen. Veilig en stijlvol de weg op! 

 

Vind je lichtmetalen winterset

Tips voor rijden in de winter

Denk aan de kleine dingen, zodat je veilig op weg gaat

#1

Laten je huidige ruitenwissers strepen achter of maken ze lawaai bij gebruik? Dan is het tijd om je ruitenwissers te vervangen.

#2

Naast de juiste band is ook de juiste bandenspanning van belang. Hou het op peil door eens per maand de bandenspanning te meten.

#3

Bescherm je stoffen interieur door je veloursmatten tijdelijk te wisselen voor rubberen matten.

#4

Beslagen ramen? Zet je airco aan op de maximale stand, gericht op de voorruit. En zorg ervoor dat je ramen schoon zijn, dat voorkomt condens.

 

Plan je wintercheck

Je remafstand uitgelegd

Als je een noodstop moet maken, wil je natuurlijk zo snel mogelijk stilstaan. Daarom moeten je remmen en banden altijd in topconditie zijn. Hiermee verkort je je remweg aanzienlijk. Koude en natte weersomstandigheden zorgen er daarnaast voor dat je banden andere capaciteiten moeten hebben dan bij warm, zomers weer. Daarom kun je in de winter het beste voor winterbanden kiezen. Deze voeren het water beter af en en hebben meer grip als het koud is. Dit scheelt je al snel enkele meters, wat precies het verschil kan maken in een noodsituatie.

remweg

Meer informatie over de Wintercheck?

Wil je meer informatie over de TB Volkswagen Wintercheck? Laat je gegevens achter middels onderstaand formulier en wij nemen contact met u op.

Klik hier voor meer informatie over het privacy beleid en de algemene voorwaarden.
Sander van den Brink

Sander van den Brink

Verkoopadviseur