Golf 8

Kevin Trilsbeek

Golf 8 - Vanaf nu te bestellen!

Arrow down Lees verder

Het is zover.. 

Volkswagen heeft het doek getrokken van de Golf 8. De nieuwste versie van het icoon oogt dynamischer dan ooit en is de enige in het ‘Golf-segment’ met standaard een volledig digitale cockpit. Hij biedt meer keuze dan ooit en slaat de brug naar elektrisch rijden met maar liefst vijf hybrideversies.

Dit zijn de innovaties: Een dynamisch design en volledig nieuw, gedigitaliseerd interieur. Innovatieve IQ.DRIVE assistentiesystemen uit hogere segmenten. En grote keuze uit nieuwe aandrijvingen waaronder vijf hybrideversies

Volkswagen heeft een naam opgebouwd op het gebied van intuïtieve bediening. De Golf 8 tilt de gebruikerservaring met zijn digitale bedieningsfuncties naar een nog hoger niveau. Mooie voorbeelden zijn de bediening van de klimaatregeling en het panoramadak: in beide gevallen gebeurt dat met sliders. De gewenste temperatuur instellen gebeurt met een simpele swipe naar links of rechts; door je vinger op de bovenconsole van voor naar achter te bewegen, opent het panoramadak. De klimaatregeling is nu ook in te stellen aan de hand van verschillende scenario’s zoals ‘koude voeten’ of ‘frisse lucht’. Met de nieuwe eSIM hebben de bestuurder en inzittenden standaard toegang tot een grote hoeveelheid online diensten van We Connect. De Golf 8 is de eerste Volkswagen die het niet alleen mogelijk maakt om achteraf technologieën te updaten, maar ze ook te upgraden (vanaf volgend jaar zomer). Zo zijn bijvoorbeeld Adaptive Cruise Control, verkeerstekenherkenning, het navigatiesysteem, de wifi-hotspot of Dynamic Light Assist achteraf te activeren.

Interesse in de Golf 8?

Wil je op de hoogte blijven van de prijzen, motoren, uitvoeringen en overige informatie? Laat je gegevens achter middels onderstaand formulier en wij bellen je als eerste! 

Natuurlijk kun je altijd naar onze showrooms bellen en wij vertellen je graag meer over de Golf 8.

Naam
Wij vragen een correct telefoonnummer voor aanvullende vragen.
Hoe mogen wij contact met je opnemen?
Waarom vragen wij deze gegevens?
  • Juist (mobiele) telefoonnummer voor aanvullende vragen
  • Correct email adres om te communiceren
Klik hier voor meer informatie over het privacy beleid en de algemene voorwaarden.
Kevin Trilsbeek

Kevin Trilsbeek

Verkoopadviseur