Golf

Martijn Schepers

De vernieuwde Golf

Arrow down Lees verder

De kracht van 50 jaar Golf. Vol nieuwe energie

Het meest geliefde model van Volkswagen is 50 jaar. En dat vieren we… met een vernieuwde Golf. Zoals je hem kent én als plug-in hybride. Daarmee rij je tot 120 kilometer elektrisch en de rest op benzine indien nodig. Zo kun je dagelijks elektrisch naar je werk en heb je tegelijkertijd alle vrijheid voor citytrips. De vernieuwde Golf is het voorjaar te bestellen. Vanaf juli kan je hem zelf ervaren in de showroom of tijdens een proefrit.

Wijst je de weg in het donker

De IQ.Light LED Matrix-koplampen van de vernieuwde Golf zijn niet alleen mooi, maar ook superslim. Ze passen zich aan elke situatie aan en leiden je door het donker, zónder andere weggebruikers te verblinden. Je grootlicht dimt automatisch als er een tegenligger aankomt. Leuk detail: de look van je achterlichten kun je zelf instellen via het infotainmentsysteem. Ook het logo is verlicht.

Golf

Sportief en krachtig: de Golf is er natuurlijk ook als GTI

De vernieuwde Golf komt ook uit als ultieme sportieve GTI hatchback. Krachtig zoals je hem kent, maar met 265pk meer vermogen dan ooit. Uitgerust met alles waar je GTI-hart sneller van gaat kloppen. En standaard voorzien van koplampverlichting LED Matrix (IQ.Light) inclusief verlicht logo.

Golf GTI

Op de hoogte blijven?

Wil je niks missen van de vernieuwde Volkswagen Golf? Schrijf je dan en via het formulier hieronder en ben als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van de:
CAPTCHA
Martijn Schepers

Martijn Schepers

Verkoopleider Breda