Header SUV campagne Volkswagen

Robbin Beune

De SUV's van Volkswagen.

Arrow down Lees verder

Wat is een SUV?

 

Elke Volkswagen SUV bevat het beste van twee werelden. Ze combineren moeiteloos het stoere design, de krachtige prestaties en hoge instap van een terreinwagen met de ruimte en het comfort van een gezinsauto. Ook aan veiligheid is veel aandacht besteed. Dat is waarom al onze SUV’s zijn voorzien van talloze slimme assistentiesystemen. Met een Volkswagen SUV zit je dus altijd goed.

 

 

Tiguan TB

De voordelen van een SUV.

 

  • Veiligheid

We vinden het belangrijk dat je altijd met een goed gevoel de weg op gaat. Daarom zijn onze SUV’s uitgerust met extra veel veiligheidsopties. Ook zorgen de sterke carrosserie, extra grip op de weg en het vele overzicht ervoor dat je goed kunt reageren op elke verkeerssituatie. Het is niet voor niets dat elke Volkswagen SUV is beloond met een EuroNCAP beoordeling van 5 sterren voor veiligheid. Rijdt toch extra ontspannen, met dat in je achterhoofd.

  • Avontuur

SUV’s hebben veel overeenkomsten met terreinwagens. Dat zie je terug in de bouw van de auto. De carrosserie staat hoog boven de grond, zodat je ruig terrein makkelijk kunt bedwingen. Daarnaast kan je de SUV’s van Volkswagen uitrusten met de 4MOTION technologie, waardoor je nog meer grip en kracht hebt. Zo ben je altijd klaar voor avontuur - of dat nou in de Alpen is, of in de stad.

  • Design

Prestaties zijn belangrijk, maar het design maakt of breekt de auto. Gelukkig zit ook dat bij onze SUV's wel goed. Neem de T-Roc bijvoorbeeld, die is bekroond met een Red Dot Design Award 2018. Zo heeft elk model heeft z'n eigen unieke en luxe designelementen, van lichtmetalen velgen tot zwarte dakhemels. Met de optionele interieur- en exterieurpakketten zoals het R-Line pakket en het Sport+ pakket maak je je SUV helemaal zoals jij 'm hebben wil.

  • Comfort

In onze SUV's is elke rit comfortabel. Zo biedt de hoge zit veel overzicht en zorgen de verschillende standaard en optionele assistentiesystemen dat je altijd ontspannen de weg op gaat. Ook de vering is aangepast, zodat je comfortabel rijdt op elk terrein zonder het sportieve karakter te verliezen.

  • Ruimte

SUV’s staan bekend om de ruimte. De Tiguan Allspace heeft optioneel zelfs plek voor 7 personen. Ook op been- en bagageruimte hebben we niet bespaard. Zo heeft de T-Roc de grootste bagageruimte in z'n klasse, en de Tiguan de op een na grootste.

Onze SUV's.

Interesse?

Nieuwsgierig naar ons SUV aanbod? Kom deze week nog langs in onze showroom en ontdek en ervaar deze modellen. Wij zijn 7 dagen per week geopend.

Direct contact opnemen kan ook! Dit kan per e-mail (info@tb.nl), telefonisch (088-6077190), via WhatsApp (06-51174266) of je kunt onderstaand contactformulier invullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Naam
Hoe mogen wij contact met je opnemen?
Klik hier voor meer informatie over het privacy beleid en de algemene voorwaarden.