pagina_banner_wetrappenweeraf

Martijn Schepers

De Oranje acties bij TB-Volkswagen

Arrow down Lees verder

We trappen weer af!

 

De laatste kwalificatieperiode voor het EK voetbal van 2024 is aangebroken. Ronald Koeman kan samen met zijn selectie de komende drie maanden aan de bak om volgend jaar aan te mogen treden tijdens het EK in Duitsland. Bij Van Tilburg-Bastianen Volkswagen komen we alvast in de stemming met spectaculair scherpe deals op de hele ID. familie.

Zo ontvang je bij aanschaf of Private Lease van iedere nieuwe ID. uit voorraad een gratis accessoire-tegoed t.w.v. €100,- vrij te besteden bij de Volkswagen Shop & een officieel Nederlands Elftal t-shirt

Kies je voor zakelijke lease? Dan bereiden we je nieuwe auto alvast voor op de winter met een gratis rubberen wintermatten set t.w.v. €100,-. 

Nog meer accessoire-tegoed!?

En alsof dat nog niet genoeg is doen we na iedere gewonnen kwalificatie wedstrijd van Ons Oranje nog een extra schepje bovenop jouw accessoire-tegoed! Ontdek hier hoe.

Wint Nederland een kwalificatiewedstrijd? Dan win jij bij TB!

Alleen de eerste (werk)dag na iedere gewonnen kwalificatie wedstrijd van Ons Oranje profiteer je bij TB-Volkswagen óók nog van:

Bij aanschaf of Private Lease

€150,- extra accessoire-tegoed bovenop de standaard actie. Dat betekent niet €100,- maar €250,- gratis accessoire-tegoed!*

*Verdubbelaar: verzeker je je nieuwe Volkswagen ID. via Volkswagen Autoverzekeringen en verdubbel direct je extra accessoire-tegoed naar maar liefst €400,-.

Bij zakelijk lease

Dan krijg je ieder maand nog eens €15,- extra korting op je leasetarief gedurende de gehele looptijd. 

Meer weten of direct profiteren?

Bezoek onze showrooms in Breda & Halsteren of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Naam
Wij vragen een correct telefoonnummer voor aanvullende vragen.
Hoe mogen wij contact met je opnemen?
Waarom vragen wij deze gegevens?
  • Juist (mobiele) telefoonnummer voor aanvullende vragen
  • Correct email adres om te communiceren
Klik hier voor meer informatie over het privacy beleid en de algemene voorwaarden.

Deze actie is geldig van 7 september tot en met 22 november 2023. 

*Getoonde vanaf prijzen zijn op basis van de actuele voorraad op 7 september 2023 én inclusief SEPP subsidie. Afhankelijk van de voorraad beschikbaarheid kan deze prijs variëren. 

**Prijs per maand o.b.v. 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. 

Martijn Schepers

Martijn Schepers

Verkoopleider Breda