VW Taigo

Kees Boelhouwer

De nieuwe Taigo, nu al proef te rijden!

Arrow down Lees verder
  • Sportieve looks, veel ruimte en tal van styling- en personalisatiemogelijkheden
  • Complete standaarduitrusting inclusief IQ.Drive pakket voor semi-autonoom rijden
  • Taigo maakt technologie en luxe uit hogere segmenten bereikbaar

Volkswagen’s compleet nieuwe crossover, de Taigo, is nu te bestellen. De Taigo debuteert in de aantrekkelijke en complete Life-uitvoering, inclusief de luxe van de Digital Cockpit, LED-koplampen én IQ. Drive Travel Assist, waarmee de Taigo ook semi-autonoom kan rijden. In januari 2022 komt de Taigo - die nu te bestellen is vanaf € 28.590* (prijs per 1 januari 2022) - naar Nederland. Kort na de marktintroductie wordt het gamma snel verder uitgebreid met een aantrekkelijk geprijsde basisversie, die naar verwachting een prijs rond de € 26.000 krijgt.

Met de sportieve Taigo crossover zet Volkswagen in deze klasse een nieuwe benchmark op het gebied van afwerking, comfort, technologie en personalisering. Net als de overige Volkswagen-modellen onderscheidt de Taigo zich door hoogwaardige materialen en introduceert hij technologieën die voorheen met name waren voorbehouden aan modellen in hogere segmenten.

Plan direct je proefrit

Proefrit plannen?

Neem direct contact met ons op middels onderstaand formulier, wij zullen jouw proefrit aanvraag zo snel mogelijk middels telefoon of mail bevestigen.

Naam
Wij vragen een correct telefoonnummer voor aanvullende vragen.
Hoe mogen wij contact met je opnemen?
Waarom vragen wij deze gegevens?
  • Juist (mobiele) telefoonnummer voor aanvullende vragen
  • Correct email adres om te communiceren
Klik hier voor meer informatie over het privacy beleid en de algemene voorwaarden.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

*) Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.

Kees Boelhouwer2

Kees Boelhouwer

Verkoopleider Halsteren