Multivan

Daniël Saämena

De nieuwe Multivan

Arrow down Lees verder
  • Nieuw platform: herkenbaar design evolueert, nog meer ruimte en gebruiksgemak
  • Gedigitaliseerd interieur met verschuifbare multifunctionele tafel
  • Voor het eerst als eHybrid plug-in hybride, DSG-automaat standaard

Volkswagen Bedrijfswagens presenteert de nieuwe Multivan, de passagiersversie van de welbekende Volkswagen-bus. Dankzij een nieuw platform is de Multivan ruimer, veelzijdiger, veiliger en comfortabeler dan voorheen. Samen met handige interieurfeatures als een verschuifbare, multifunctionele tafel, verplaatsbare/uitneembare stoelen en slimme ‘doorloopjes’ is de nieuwe Multivan een echt multitalent voor bedrijf én gezin. Bovendien wordt hij nu voor het eerst geleverd als eHybrid, voorzien van plug-in hybridetechnologie.

De toekomst van mobiliteit wordt bepaald door elektrificatie en de opmars van autonoom rijden. Om klaar te zijn voor die toekomst, steunt het gamma van Volkswagen Bedrijfswagens in het ‘Transporter-segment’ op drie belangrijke modellijnen. Naast de Multivan, die focust op gezinnen en personenvervoer, is dat de Transporter ‘6.1’, die 100% toegesneden is op bedrijfsmatige inzet. En met de elektrisch aangedreven ID. Buzz gaat Volkswagen Bedrijfswagens vanaf 2022 vol-elektrisch met een geheel nieuw model.. 

Al sinds 1985 combineert de Multivan het ruime en praktische van een bestelauto met het comfort en de rijeigenschappen van een personenauto. Veelzijdigheid is altijd hét kenmerk van de Multivan geweest en het nieuwe model is meer dan ooit een echte multitool op wielen. 

De nieuwe Volkswagen Multivan wordt begin 2022 op de Nederlandse markt verwacht. In aanloop naar de marktintroductie geeft Volkswagen Bedrijfswagens meer informatie vrij over de specificaties en de prijzen. Klik hier voor meer informatie over de nieuwe Multivan.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

Interesse?

Heb je interesse in de nieuwe Multivan? Of wil je meer weten over een van onze modellen? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op of neem direct contact op met één van onze adviseurs

Naam
Wij vragen een correct telefoonnummer voor aanvullende vragen.
Hoe mogen wij contact met je opnemen?
Waarom vragen wij deze gegevens?
  • Juist (mobiele) telefoonnummer voor aanvullende vragen
  • Correct email adres om te communiceren
Klik hier voor meer informatie over het privacy beleid en de algemene voorwaarden.
Daniël Saämena

Daniël Saämena

Verkoopadviseur