golf 8 variant

De nieuwe Golf Variant

Arrow down Lees verder
  • Ruimte verpakt in een stijlvol design
  • Direct ook TSI-motoren met efficiënte 48V mild-hybridetechnologie
  • Complete uitrusting inclusief twee aantrekkelijke Business-uitvoeringen

Volkswagen start in januari 2021 met de levering van de nieuwe Golf Variant. Direct bij de marktintroductie zijn er ook drie geëlektrificeerde benzineversies beschikbaar. De extra ruime en veelzijdige Golf is inmiddels te bestellen, met prijzen die beginnen bij € 28.690*.

De nieuwe Golf Variant komt stijlvol voor de dag met een elegant design, inclusief een licht aflopende daklijn. Daarbij biedt hij volop ruimte. Vergeleken met zijn voorganger groeide de wielbasis met 6,6 centimeter tot 2,69 meter. Dat vertaalt zich onder meer in 4 centimeter extra beenruimte voor de passagiers achterin. Daarbij bedraagt de inhoud van de bagageruimte maar liefst 611 liter en zelfs 1.642 liter met neergeklapte achterbank. 

Plan een proefrit

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

*) Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten en gelden per 1 januari 2021. 

**) De Business-modellen zijn vanaf december bestelbaar

Wil je meer info over de Golf Variant?

Laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Klik hier voor meer informatie over het privacy beleid en de algemene voorwaarden.