ID4 GTX

De ID.4 GTX: sportiviteit in zijn meest duurzame vorm

Arrow down Lees verder
  • Volkswagen breidt ID. Family uit met sportieve GTX-modellen
  • ID.4 GTX1 eerste lid van ID. Family met dual-motor vierwielaandrijving
  • Doel: Europese verkoopmix van elektrische Volkswagens 70% in 2030

Volkswagen heeft vandaag tijdens de digitale wereldpremière op de luchthaven Tempelhof in Berlijn zijn eerste volledig elektrische high-performance model voorgesteld: de ID.4 GTX. De drie letters staan voor duurzaam rijplezier in de wereld van elektrische mobiliteit. De ID.4 GTX is het eerste MEB-model met dual-motor vierwielaandrijving en heeft een unieke styling.

Blijf op de hoogte

*Maximale elektrische output 220 kW: deze maximale output kan maximaal 30 seconde gebruikt worden, berekend in overeenstemming met UN GTR.21.Het beschikbare vermogen hangt van verschillende factoren af, zoals de omgevingstemperatuur en laadstatus, temperatuur, conditie en leeftijd van de hoogvoltaccu.

De beschikbaarheid van het maximale vermogen vereist dat de temperatuur van de hoogvoltaccu tussen de 23 °C en 50 °C is en de auto een laadniveau van > 88% heeft.

Afwijkingen van het hiervoorgenoemde leiden mogelijk tot een vermindering in vermogen of de volledige afwezigheid van het maximale vermogen.De accutemperatuur kan, tot een bepaalde hoogte, beïnvloed worden via de functionaliteiten van de airconditioning. Het gewenste laadniveau van de hoogvoltaccu kan ingesteld worden in de auto. Het beschikbare vermogen wordt op elk moment in het vermogendisplay van de auto getoond.

Om de bruikbare capaciteit van de hoogvoltaccu zo effectief mogelijk te gebruiken, wordt een maximaal laadniveau van 80% aanbevolen voor dagelijks gebruik (of 100% voorafgaand aan langere ritten).

1) ID.4 GTX - Stroomverbruik in kWh/100 km (NEDC): 16,3 (gecombineerd); CO₂-emissie in g/km: 0; efficiëntieklasse: A+.

2) Golf GTI (180 kW / 245 pk) - Brandstofverbruik in l/100 km (NEDC): in de stad 9,0-8,6 / buiten de stad 5,6-5,3 / gecombineerd 6,9-6,5; CO₂-emissie in g/km: gecombineerd 157-149; efficiëntieklasse: D-C

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

Meer weten over de ID.4 GTX?

Wil je op de hoogte blijven? Laat dan je gegevens achter middels onderstaand formulier en een van onze verkoopadviseurs nemen contact met je op. 

Klik hier voor meer informatie over het privacy beleid en de algemene voorwaarden.