Autoschade

Robbin Beune

Autoverzekering

Arrow down Lees verder

Voor iedere portemonnee een echte Volkswagen Autoverzekering.

 

Of je nu op zoek bent naar een uiterst betaalbare all risk Volkswagen Autoverzekering voor bijvoorbeeld je gebruikte Volkswagen of een zeer complete all risk Volkswagen Autoverzekering waarbij je er in geval van schade niet op achteruit gaat. Bij Volkswagen Financial Services heb je voor elke portemonnee de juiste verzekering. 

Dekkingsoverzicht Volkswagen Autoverzekering.

 

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende dekkingen die je kunt kiezen. De minimale dekking is WA (Wettelijke aansprakelijkheid). Dit is een wettelijk verplichte autoverzekering. De meeste mensen met een auto ouder dan 8 jaar, kiezen voor een WA autoverzekering.

Huidige autoverzekering opzeggen: wij helpen je graag

Jouw autoverzekering opzeggen is de laatste jaren een stuk makkelijker geworden. Je zit namelijk niet meer altijd vast aan een jaarcontract. Ook kan het je veel geld besparen. De laatste jaren zijn de premies voor autoverzekeringen namelijk flink gedaald. Het vergelijken van jouw autoverzekering is dus zeker een aanrader. Het opzeggen van een lopende autoverzekering kan een hele tour lijken. Wij helpen je graag verder, want met een beetje hulp is het zo geregeld.

Je kunt jouw verzekering niet alleen opzeggen op het moment dat je jouw auto verkoopt, maar ook op ieder ander moment van het jaar. Op uw polis vind je de datum vanaf wanneer je kunt opzeggen. Dat kan één keer per jaar zijn, maar ook elke maand. Houd wel rekening met een opzegtermijn en de opbouw van uw schadevrije jaren.

> Lees meer over de overstapservice

Meer weten?

Benieuwd naar alle voordelen van de Volkswagen autoverzekering of kunnen wij jou helpen met jouw overstap? Neem contact met ons op via 076 -8 000000 of vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met jou op. 

Naam
Hoe mogen wij contact met je opnemen?
Klik hier voor meer informatie over het privacy beleid en de algemene voorwaarden.