Tiguan Allspace Header beeld

De nieuwe Tiguan Allspace

Ruimte voor alles

Arrow down Lees verder

De nieuwe Tiguan Allspace ademt stijl. Dat zie je direct aan z'n opvallende grille en elegante verlichting. De velgen onderstrepen z'n sportiviteit. De LED-achterlichten maken 'm extra krachtig. Al met al een SUV met lef.
De extra lange Tiguan heeft niet alleen meer ruimte, maar is ook rijker uitgerust dan zijn kortere broer. De meerprijs van alle standaard extra’s is bescheiden. De Tiguan Allspace is vanaf nu te bestellen vanaf € 39.890,- dat is ruim € 6.000,- lager dan bij de vorige generatie. Hij arriveert eind oktober in Nederland.

De vernieuwde Tiguan Allspace is nu te bestellen!

Waar vind je ons?

Je vindt onze showroom aan de Konijnenberg 3 in Breda en op de Steenspil 40 in Halsteren. Kom gerust langs voor een heerlijke kop koffie en passend advies. We heten je van harte welkom!

Maak kennis met ons team

Interesse?

Heb je interesse in een Volkswagen Tiguan Allspace ? Of wil je meer weten over de aanschaf van een Tiguan Allspace ? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op of neem direct contact op met één van onze adviseurs

Bekijk ook onze  actiepagina om te ontdekken of er interessante acties zijn die de aanschaf van een nieuwe Volkswagen Tiguan Allspace nog aantrekkelijker maakt.

Naam
Wij vragen een correct telefoonnummer voor aanvullende vragen.
Hoe mogen wij contact met je opnemen?
Waarom vragen wij deze gegevens?
  • Juist (mobiele) telefoonnummer voor aanvullende vragen
  • Correct email adres om te communiceren
Klik hier voor meer informatie over het privacy beleid en de algemene voorwaarden.