Wolfsburg

Martijn Schepers

Met TB-Volkswagen naar Wolfsburg

Arrow down Lees verder

Een unieke ervaring

Eind maart is het zover, de officiële markt introductie van de volledig nieuwe Volkswagen Tiguan. Sterk, stoer en ruim, met een grote portie premium comfort. Alles om je rijdende leven gemakkelijker te maken.



En om dat te vieren gaan we bij Van Tilburg-Bastianen samen met alle nieuwe Tiguan klanten* op bezoek bij de Volkswagen fabriek te Wolfsburg. Tijdens een uitgebreid verzorgde twee-daagse trip, inclusief vervoer, diner en hotel overnachting (incl. ontbijt), bezoeken we de productielijn van de nieuwe Tiguan en Autostadt Wolfsburg. 



Besluit je in deze actieperiode om over te stappen naar de nieuwe Tiguan dan krijg je daar deze fantastische ervaring voor 2 personen bij, namens Volkswagen Van Tilburg-Bastianen.



Let op: er is maar beperkte beschikbaarheid in voorraad, nieuw te bestellen en productieplekken!



*Actievoorwaarden

Deze actie is geldig tot en met 8 april 2024 zolang de voorraad strekt en er productieplaatsen beschikbaar zijn. En is enkel van toepassing op:

  • Reservering van een productieplek;
  • Particuliere koop;
  • Zakelijke koop;
  • Financial Lease;
  • Private Lease,

...van de nieuwe Volkswagen Tiguan. Deze reis is niet overdraagbaar aan derden en dus enkel voor de persoon wiens naam op de order staat verwerkt. De reis zal vertrekken vanaf onze Volkswagen showroom te Breda en plaatsvinden op twee doordeweekse dagen i.v.m. de openingsuren van de Volkswagen fabriek te Wolfsburg. Bij annulering van de order óf gereserveerde productieplek voor de Tiguan komt ook de deelname aan de reis te vervallen. Op deze actie zijn de algemene voorwaarden van Van Tilburg-Bastianen van toepassing. 

Maak een vrijblijvende afspraak

Tiguan

Interesse?

Heb je interesse in een Volkswagen Tiguan? Of wil je meer weten over de aanschaf van een Tiguan? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op of neem direct contact op met één van onze adviseurs

Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van de:
CAPTCHA
Martijn Schepers

Martijn Schepers

Verkoopleider Breda